Sikkens Grafische afwerkers van huis uit

Bent u op zoek naar voordelige bedrijfsruimte? Sikkens Grafische Afwerkers biedt kantoorunits te huur aan in bedrijfsverzamelgebouw De Staveren.

De Staveren is een zelfstandig kantoorpand aan de Staverenstraat 13, die onderdeel uitmaakt van bedrijventerrein Bergweide. De totale vloeroppervlakte bedraagt 2500 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen.

Wij verhuren units van minimaal 50 vierkante meter, die wij in overleg met u indelen en van meubilair kunnen voorzien.

Graag geven wij u geheel vrijblijvend meer informatie of plannen wij een bezichtig met u in. Hiervoor kunt u contact opnemen met Arend Sikkens (directeur) of Willy Schutte (Hoofd financiële administratie) via 0570-624511.

Meer informatie op de website van Ten Hag en Funda.

Prijzen

Tot 500 m2:€ 55,- per m2
Boven 1000 m2:€ 45,- per m2

Wij berekenen geen servicekosten.

Voordelen

Het huren van kantoorruimte in De Staveren kent vele voordelen. Enkele hiervan zijn:

Bereikbaarheid

De Staveren ligt vlakbij de uitvalswegen A1 en A50 en is uitstekend bereikbaar. Het standscentrum en NS-station liggen op korte afstand en zijn zowel per auto als bus eenvoudig te bereiken. Op twee minuten van het pand ligt een bushalte.

Veiligheid

De Staveren maakt onderdeel uit van een omheind terrein dat ook buiten kantooruren onder toezicht staat. Huurders kunnen de toegangspoort openen met een eigen batch.

Voorzieningen

Kantine: indien gewenst kunnen huurders gebruikmaken van kantinefaciliteiten die aanwezig zijn op de eerste verdieping van De Staveren.

Presentaties: een deel van het pand is ingericht als presentatieruimte, inclusief beamer en projectiescherm.

Park: in de rustige omgeving ligt op 5 minuten lopen een nieuw aangelegd stadspark.

Extra ondersteuning

Buiten kantoorruimte en de daarbij horende service, biedt Sikkens Grafische Afwerkers extra diensten om bedrijfsactiviteiten van huurders te ondersteunen.

Baliefunctie: de bedrijfsbalie van Sikkens Grafische Afwerkers ontvangt uw gasten op gepaste wijze en begeleidt ze verder naar uw kantoor.

Telefoonbeantwoording: telefonistes beantwoorden de eigen centrale lijn van De Staveren, registeren de oproepen of verbinden deze naar u door.

Administratie: de professionele administratie van Sikkens Grafische Afwerkers kan u de financiële administratie en facturatie uit handen nemen.

Warehousing: voorraden kunt u opslaan in De Staveren zelf of het naastgelegen magazijn van Sikkens Warehousing. Ervaren krachten staan u waar nodig bij met heftrucks, palletwagens en vrachtauto’s.